Komedie Morganovi (2009) online ke shlédnutí

Přehrajte si pohodlně a zdarma po internetu novou americkou komedii Morganovi. Tu v roce 2009 natočil režisér M. Lawrence. Je to příběh jednoho nepovedeného manželství mezi Meryl a Paulem. Bohužel jejich vztah došel tak daleko, že už se nemůžou doslova ani vidět. Jenže záhy má tendle pár daleko větší problém. Stanou se svědky vraždy a […]

Přímo zde na této stránce jsme pro vás přirpavili online ke shlédnutí komedii Morganovi. Film z roku 2009 si můžete přehrát naprosto pohodlně a samozřejmě zdarma po internetu. Stačí jenom kliknout na náš video přehrávač.

Romantická komedie Morganovi vypráví příběh Paul Morgan a realitní agentky Meryl Morganová. Oba jsou velmi úspěšní a pracovití. Žijí v New Yorku na Manhattanu. I když jsou ale manželé, tak bohužel odděleně.

Už je to dávno, co se odcizili kvůli Paulově nevěře, a už si k sobě prostě nikdy nenašli tu cesty, aby si byly blízcí jako dříve. I když to ještě nevzdávají, aspoň tedy Paul, který by rád Meryl získal zpět.

Jednoho dne ji proto pozve na luxusní večeři. Cestou domů se ale čirou náhodou stanou svědky vraždy. To pro ně znamená konec jejich dosavadního života. Musí se zapojit do programu na ochranu svědků a odstěhovat se z New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi.

Už jenom změna prostředí je pro ně obrovským šokem. Jsou celý život zvyklý na nástrahy velkoměsta a teď se místo toho musí vypořádávat s nástrahami přírody. Na druhou stranu klidný život na venkově by mohl být opětovným impulzem k jejich smíření!

Romantická komedie Morganovi už tu na vás čeká pohodlně a hlavně zdarma online ke shlédnutí. Tak neváhejte a tento film si pohodlně a zdarma pusťte po internetu.